Óriási sikerrel zárult az idei Good Impact rendezvényünk

Rekord részvételi számmal, kilenc értékesített szolgáltatással és tucatnyi reményteli kézfogással zárult a 3. Good Impact fenntarthatósági forgatag a Palazzo Dorottyában. A civil szervezetek innovatív projektjei az idei vásáron csaknem hárommillió forint értékben keltek el a fenntarthatóságra érzékeny cégek körében. 

 

 A Soós Nóra festőművész képeivel díszített impozáns teremben nyolc civil szervezet mutatkozott be sokszínű, a vállalatok működésbe jól beilleszthető programokkal. Az akadálymentesítés, integráció, érzékenyítés, társadalmi és környezeti fenntarthatóság témája mind mind előtérbe került nem csak szavak, hanem miniaktivitások révén is. 

 

 A résztvevők a szórakoztató állomásokon élőképet alkottak a sérült emberekkel játszó AppArt Egyesülettel, pólót nyomtak és teát készítettek a Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft-vel, a személyes jól-lét 12 dimenziójában kaptak kalauzolást az Ökoszolgálat Alapítvány segítségével, PróbatÉtelt teljesítettek a Felelős Gasztrohősnél,  nyitott könyvként tárta eléjük életét egy alkoholbeteg az Ülj mellém! programban, kötélen járhattak a Kompánia Alapítvány gyermeikeivel összefogásban, akadálymentesítésről tanulhattak az Informatika a Látássérültekért Alapítványnál. Az idei év legnépszerűbb szervezete a TraumaAmbulancia Egyesület lett, aki Mentáltréning Másodsegély elnevezésű programjában a lelki egészséget helyezte a fókuszba. 

 

"Évről évre nő azon vállalatok száma, akik üzleti partnerként tekintenek a civil szektor résztvevőire, ahogy bővülő tendenciát mutat a piacképest civil szolgáltatások palettája is” – mondta el Kiss Gyöngyvér a rendezvényt megálmodó Civil Impact ügyvezetője . „A Good Impact egy találkozóhely, ahol elindulnak azok jó hatások, amelyek ha kis lépésekben is, de jobbá tehetik világunkat. Az előző évek tapasztalatai alapján jól látható, hogy a rendezvény valójában csak a kezdet, hiszen a tavalyi év folyamán közel 40 olyan megvalósult projektről tudunk, amelynek alapjait a rendezvényen kötött ismertségek adják. Hatalmas öröm számunkra, hogy ebben segítséget nyújthatunk és jó emberekkel dolgozhatunk együtt immáron 10 éve” – tette hozzá az ügyvezető.

 

          

Kik lesznek a Good Impact-en?

A Good Impact célja, hogy különleges civil szolgáltatásokat kínáljon megvételre vállalati partnerek számára. Ezt nem lehet egyszerűen elmondani: próbálja ki, élje át, szagolja meg, vegye kézbe ezeket a szolgáltatásokat!

 

A Good Impact az öt érzékszervre ható különleges piactér, ahol persze sokat hallhatunk felelősségvállalásról, HR folyamatokról, employer brandingről, de ennél garantáltan többet kapnak vendégeink. Minőségi civil kapcsolatokat, üzleti lehetőségeket, hol érzékeny, hol szórakoztató bemutatókat, jó energiákat és egy hiperaktív Novák Pétert.

 

A civil szervezetek, akik 2018-ban elnyerték a jogot a projektjeik bemutatására:

 

"Jövőt nekik is" Alapítvány, Alapítvány a Budapesti Állatkertért, Bike Maffia Egyesület, Egyesek Ifjúsági Egyesület, Igazgyöngy Alapítvány, Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány, Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, Szatyor Közösség a Környezettudatos Életmódért Egyesület

Bővebben...

Incorpora - A vállalati felelősségvállalás új módja

A Civil Impact egyik büszkesége az Incorpora program, amely vállalatok számára kínál megoldást az egyik legaktuálisabb HR-es kihívásra, a szabad munkaerő megtalálására és integrálására. Az Incorpora emellett a felelős vállalati magatartás új eszköze is, hiszen a hátrányos helyzetű munkavállalók munkahelyi elhelyezését tűzte ki célul. Egyesíti a munkáltatói és társadalmi érdekeket. Az ingyenes szolgáltatás során egy átfogó folyamatot kínálnak a vállalatoknak a kiválasztástól a munkahelyi beilleszkedés támogatásáig.

Bővebben...

Újra Good Impact!

A Good Impact célja, küldetése, továbbra is különleges civil szolgáltatásokat kínálunk megvételre vállalati partnereink számára. Ezt nem lehet egyszerűen elmondani: próbálja ki, élje át, szagolja meg, vegye kézbe ezeket a szolgáltatásokat!

Ez egy öt érzékszervre ható különleges piactér, ahol persze sokat fogunk hallani majd felelősségvállalásról, meg HR folyamatokról, employer brandingről, de ennél garantáltan többet is kaphat. Olyan civil kapcsolatokat, akikkel tényleg együtt tud működni, hol érzékeny, hol szórakoztató bemutatókat, jó energiákat és egy hiperaktív Novák Pétert.

A nyertes civil szervezetek:

Bike Maffia Egyesület, Szatyor Közösség a Környezettudatos Életmódért Egyesület, Egyesek Ifjúsági Egyesület, Igazgyöngy Alapítvány, Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány, Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány, Alapítvány a Budapesti Állatkertért, "Jövőt nekik is" Alapítvány

 

Időpont: 2018. január 25. 10.00-13.00 óra

Helyszín: Brody Studios, Budapest, VI., Vörösmarty u. 38.

Regisztrációhttps://goo.gl/forms/Vf234SJjeph8DMVn2

Eseményhttps://www.facebook.com/events/211366269405510/

 

A Good Impact eseményt az ERSTE Alapítvány támogatja.


 

Good Impact - alkalom az ismerkedésre, lehetőség a kooperációra, esemény a naptárba!

A Good Impact egy fenntarthatósági rendezvény, ahol non-profit szervezetek mutatják be innovatív szolgáltatásaikat, melyeket kifejezetten vállalatok számára fejlesztettek ki, hogy erősíteni tudják CSR, HR és employer branding folyamataikat.
A rendezvényen vásárolt szolgáltatások megvalósítása túlmutat egy átlagos vállalati projekten: segíthetünk társadalmi csoportokat, szolgálhatunk jó ügyeket, elindíthatunk pozitív hatásokat.

 

Bővebben...