Gyümölcsöző, felelős, etikus partnerségek

a Civil Impacttel


 


Szolgáltatások

 

icon kez

CSR partnerkereső

Dolgozzon civil partnerrel! Egyre több vállalat veszi igénybe civil szervezetek szakértelmét és szolgáltatásait üzleti és HR-tevékenysége valamint fenntarthatósági munkái során. A Civil Impact felkutatja és bemutatja azokat a non-profit szervezeteket, amelyek leginkább szolgálhatják vállalata CSR törekvéseit. A civil-vállalati különbözőségekből eredő félreértések megelőzésére minőségbiztosítási rendszert dolgoztunk ki.


icon konyv

Rendezvények

A területükön elismert civil szervezetek egy vállalati rendezvény keretén belül mutatkoznak be, amelynek profilja lehet általános fenntarthatósági nap, csapatépítés, vagy szűkíthető bármely CSR részterületre is. A fenntarthatósági törekvésekhez szervesen kapcsolódó rendezvény teljes szervezését vállaljuk, a tervezést, mozgósítását, végrehajtást. A vállalattal közösen választjuk ki azokat a civil partnereket, akik szórakoztató keretek között juttatják el szemléletformáló üzeneteiket a rendezvény résztvevőinek.


icon sapka

Civil Akadémia

Tapasztalataink azt mutatják, hogy noha a civil szervezetek egyre jobb és piacképesebb szolgáltatásokat tudnak előállítani, mégis számos ponton iránymutatásra van szükségük, hiszen újra kell gondolniuk piaci stratégiájukat, sőt egyfajta üzleti szemléletet és megújuló, szolgáltató civil szervezetet kell kialakítaniuk. E tevékenységükben kapnak támogatást a Civil Akadémián, amely egy tutor programmal támogatott képzés civil szervezetek számára, és amelybe a vállalatokat mentorokként és szponzorokként vonjuk be.

   

icon kez

Munkavállalói elköteleződés

A Civil Impact rendezvényekkel, kampányokkal, játékokkal segíti elő, hogy a vállalat munkavállalói sajátjuknak érezzék a CSR célok elérését, képviselni tudják a törekvések mögötti filozófiát, sőt sok esetben önkéntes módon be is kapcsolódjanak azokba. A munkavállalói összetétel, munkastílus, vállalati kultúra alapján teszünk javaslatot azokra az eszközökre, amelyek erősítik a munkavállalói elköteleződést. A kampányokat hatásméréssel egészítjük ki.

icon map

Stakeholder kutatás, stakeholder térkép

Egy a beavatkozási területen dolgozó civil szervezet gyakran jobban ismeri egy vállalat környezetét, mint a vállalat maga. Könnyebben és hatékonyabban tudja lekutatni a vállalat látókörébe eső fenntarthatósági kérdéseket. A Civil Impact felkutatja a vállalati környezetére leginkább rálátással bíró non-profitokat, és irányított kutatást végez a stakeholderi körben. A kutatást kiegészítve elkészítjük vállalata stakeholder térképét is.

icon nyil

CSR-kommunikáció

A rendezvényeket, kampányokat kiegészítve láttatjuk vállalata CSR eredményeit a munkavállalók és a szélesebb nagyközönség számára. Egyedi üzeneteket alkotunk és ezek közvetítéséhez a legmegfelelőbb eszközöket választjuk ki.


 Dolgozzunk együtt!