2021-ben újra Good Impact! - Pályázat nonprofit szervezeteknek

 

 

Névtelen terv 9

 

 

Pályázatot hirdetünk nonprofit szervezetek számára a 2021-es Good Impact rendezvényen való részvételre. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása.

A Good Impact rendezvényen civil szervezetek mutatják be szolgáltatásaikat szórakoztató formában vállalatok számára. A rendezvény szervezői szeretnék erősíteni a vállalatok és civil szervezetek közötti együttműködést, és megmutatni a két szektornak az egymásban rejlő partnerség lehetőségét. Az eseményt a jövő évi járványügyi szabályozásoktól függően online vagy offline szervezzük. A részvétel jogát 5 civil szervezet pályázás útján nyerheti el.

 

A pályázati kiírás itt tölthető le: Pályázati kiírás

 

A pályázati adatlap elérhető itt: Pályázati adatlap

 

Kitöltési útmutató: Kitöltési útmutató

 

Határidő: 2020. december 31. 

Meghosszabbítva: 2021. január 11. 

 

Online információs nap: 2021. január 6. 10:00

MS Teams link a csatlakozáshoz

 

A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri véleményezi és értékeli.

 

A Good Impact esemény időpontja: 2021. február-március

 

A Good Impact rendezvényt a Civil Impact Nonprofit Kft. szervezi. A Civil Impact Nonprofit Kft. küldetése, hogy partnerségeket hozzon létre civil szervezetek és vállalatok között, elősegítve civil szolgáltatások létrejöttét és hidat képezve a két szektor között.

 


 

A Forbesban megjelent cikk a Good Impactről

 

"Csak a mai eseményen harmincöt megállapodás született, de ami ennél is fontosabb, voltak elgondolkodtató szembenézések saját sztereotip gondolkodásunkkal, jelenlegi életmódunk fenntarthatatlanságával, ezeken át pedig az együttműködés erejével is."

 

 

 https://forbes.hu/legyel-jobb/cirkusz-joga-es-citromfuves-meseolaj-tobb-mint-10-millio-forint-ment-jo-helyre-a-bullshitmentes-fenntarthatosagi-vasaron/

 

 


 

 

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÓINKNAK!