Civil célokat alakítunk
vállalati célokká

 

Új HR és CSR eszköz Magyarországon

 

Incorpora - A vállalati felelősségvállalás új módja

 

A Civil Impact büszkén mutatja be az Incorpora programot, amely vállalatok számára kínál megoldást az egyik legaktuálisabb HR-es kihívásra, a szabad munkaerő megtalálására és integrálására. Az Incorpora emellett a felelős vállalati magatartás új eszköze is, hiszen a hátrányos helyzetű munkavállalók munkahelyi elhelyezését tűzte ki célul.

 

Logo Incorpora

A munkáltatókkal civil szervezeti szakemberek dolgoznak együtt, akik különböző érintetti csoportok – megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők, nők, pályakezdő fiatalok és mélyszegénységben élők –munkaerőpiaci integrációjának szakértői. Ezzel a vállalatok számára ingyenes szolgáltatással tanácsadóink tehermentesítik a toborzással foglalkozó kollégát.  Az Incorpora által biztosított felelős foglalkoztatási forma számos előnnyel jár egy munkáltató számára és új lendületet ad a társadalmi fenntarthatósági törekvéseknek.

 

A program magyarországi koordinációját Civil Impact látja el, megvalósulását a „la Caixa” Alapítvány és az ERSTE Alapítvány támogatja.

 

További információ: www.incorpora.hu