Civil célokat alakítunk
vállalati célokká

 

Partneri lehetőségek civil szervezeteknek

 

Civil Impact esemény

A fenti címmel tartottunk bemutató előadást érdeklődő civil szervezeti képviselőknek november 22-én. Bemutattuk, hogy hogyan és miért érdemes csatlakozni adatbázisunkhoz, amely alapján partnerségeket tudunk ajánlani vállalatoknak és rendezvényszervező cégeknek.

bubbles background

 

A Civil Impact fő tevékenysége partnerségek létrehozása civil szervezetek és vállalatok között. Ezt tesszük úgy, hogy civil szolgáltatásokat ajánlunk vállalatoknak, illetve civil rendezvényelemeket ajánlunk rendezvényszervező cégeknek. Ha nonprofit szervezetet képviselsz, és szeretnéd, hogy a ti szolgáltatásotokat vagy rendezvényelemeteket is megvételre kínáljuk, nem kell mást tenned, mint jelentkezni adatbázisainkba.

 

Kétféle adatbázisunkba tudsz jelentkezni:

1. vállalatoknak kínált szolgáltatással a Szolgáltatási adatbázisba,

2. vállalati rendezvényekhez nyújtott programelemmel a Rendezvényes adatbázisba.

 

Jelentkezni ezen a linken elérhető űrlapunkon tudsz: https://goo.gl/forms/X6k10BlRHQ2KfZFG2

Nem muszáj minden rubrikát kitölteni, de akár mindkét adatbázisba is tölthetsz fel programot. Több projektet is feltölthetsz, ebben az esetben a szervezet adatait nem kell újra megadni. Mentésre az űrlapon nincs lehetőség. A regisztráció díjmentes, csak sikeres közvetítésért kérünk közvetítői díjat! A feltöltéssel kapcsolatos kérdésekkel keress minket telefonon vagy e-mailben!

 

Ha nincs még szolgáltatásotok vagy rendezvényelemetek, amelyet ajánlanál vállalatoknak, akkor szívesen segítünk portfóliótok kialakításában. Keress bennünket elérhetőségeinken!

 

Az esemény fotói: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.708030696012222.1073741831.599029580245668&type=1&l=4058b6a822