Civil célokat alakítunk
vállalati célokká

 

Mutasd be a civil szolgáltatásod a Good Impacten!

 

Újra pályázatot hirdettünk civil szervezetek számára a 2018-as Good Impact rendezvényen való részvételre. Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a társadalmi felelősségvállalás előmozdítása.

 

A Good Impact rendezvényen 8 civil szervezet mutatja be szolgáltatásait szórakoztató formában vállalatok számára. A rendezvény szervezői szeretnék erősíteni a vállalatok és civil szervezetek közötti együttműködést, és megmutatni a két szektornak az egymásban rejlő partnerség lehetőségét. Logo gi kicsi

 

A részvétel jogát a civil szervezetek pályázás útján nyerhetik el.

 

A pályázati kiírás itt tölthető le: http://www.goodimpact.hu/images/palyazati-kiiras-good-Impact-2018.pdf

 

A pályázati adatlap elérhető itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewG7mzg_UbleKt87qQkSFvUy7tFEJyqG8OKFikbSeOjLHvvw/viewform

 

Kitöltési útmutató: Kitöltési útmutató.doc

 

Határidő: 2017. november 3. A beérkezett pályázatokat egy szakmai zsűri véleményezi és értékeli. A Good Impact esemény időpontja: 2018. január 25.

 

A Good Impact rendezvényt a Civil Impact Nonprofit Kft. szervezi. A Civil Impact Nonprofit Kft. küldetése, hogy partnerségeket hozzon létre civil szervezetek és vállalatok között, elősegítve civil szolgáltatások létrejöttét és hidat képezve a két szektor között.

 

A Good Impact eseményt az Erste Alapítvány támogatja.