Civil célokat alakítunk
vállalati célokká

 

Több mint 10 vállalati partnerrel indul újra a 4. Civil Akadémia

FB kép

 

CIVIL AKADÉMIA – KÉPZÉSI FELHÍVÁS

 

Profilképzés és mentorprogram civil szervezetek számára 

 

Szeretnél vállalatokkal együttműködni, de nem tudod hogyan indulj el? Azt gondolod, hogy szervezeted olyan tudás birtokosa, mely egy vállalat számára is izglmas lehet és értéket képviselhet? Keresed az utakat szervezeted programjainak, vállalt tevékenységeinek finanszírozására? Szeretnéd bővíteni civil és vállalati kapcsolati hálódat, network-rendszeredet?

 

Akkor foglalj helyet most a 2019. őszén induló Civil Akadémián!

 

A Civil Impact Nonprofit Kft. immár negyedik alkalommal indítja újra Civil Akadémáját civil szervezetek képviselői számára.

A képzés fő célja, hogy a civil résztvevők olyan tudást sajátítsanak el, mely a vállalatokkal való együttműködésben segíti őket annak érdekében, hogy professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi befektetési programokat tudjanak nyújtani a for-profit szektor képviselői számára.

Képzésünk olyan egyedi mentorprogrammal egészül ki, melyben vállalati vezetők bevonásával a civil szervezet képviselője folyamatos tanácsadást és gyakorlati segítséget kap, így a Civil Akadémián a vállalati működésbe is betekintést nyerhet.

 

A képzésen való részvétel fő előnyei:

  • Megismerkedhetsz vállalati vezetőkkel, akik fogékonyak a civil-vállalati együttműködésekre és keresik a partnerséget.
  • CSR, HR és kommunikációs vezetőktől kaphatsz praktikus gyakorlati tanácsokat szolgáltatási portfóliód kialakításával kapcsolatban.
  • Megismerkedhetsz hasonló cipőben járó civil szervezeti vezetőkkel és tapasztalataikkal.
  • Elsajátíhatod a szolgáltató civil szervezet kialakításához szükséges praktikus ismereteket, alapokat, szemléletet, és megmutatjuk, hogyan válhat értékké szaktudásod egy vállalati rendszeren belül.

Az Akadémia induló létszáma: 12-15 fő

 

A képzés hossza: 5 hét (4+1 modul, hetente 1 alkalommal) + mentorképzés (4-5 hét)

 

A képzés költsége: 45.000 Ft/fő (A képzési díj tartalmazza az előadásokat, a mentor programot, szükséges oktatási segédanyagot, kávészünetet és a szendvicsebédet.)

 

Befizetés módja: A képzés díját az alábbi bankszámlaszámra kérjük átutalni:

Civil Impact Nonprofit Kft., Erste Bank – számlaszám: 11600006-00000000-73731395; megjegyzés rovatban: Civil Akadémia.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 13. 

Jelentkezés: EZEN A LINKEN és a befizetést igazoló dokumentum visszaküldésével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

 

További információ: Fürdős Réka - 06703707603