Civil célokat alakítunk
vállalati célokká

 

Friss fenntarthatósági esemény

Good Impact - a civil-vállalati partnerségért

 

A Good Impact fenntarthatósági forgatagon civil szervezetek

öt érzékszervre ható bemutatókkal kínálják megvételre vállalati projektjeiket

2016. május 10-én a Várkert Bazárban.

 

A vállalatok és nonprofit szervezetek együttműködéséből olyan projektek születhetnek, amelyek jobbá tehetik társadalmunkat és környezetünket. Sokszor maguk a résztvevők sincsenek tisztában azzal, hogy milyen jó hatásokat indítanak el programjaikkal. A Good Impact azért jött létre, hogy találkozhassanak azok, akik elindítják ezeket a jó hatásokat.

 

A Good Impact rendezvényen civil szervezetek szórakoztató formában, ún. „showroomokban” mutatják be és kínálják megvételre szolgáltatásaikat vállalati döntéshozóknak. Ezek a projektek a vállalatok számára kialakított valós szolgáltatások, és egyben a társadalmi és környezetei fenntarthatóságot is szolgálják.

 

good impact logójaA szervezők hisznek abban, hogy a civil szektorban összpontosuló tudás a vállalatok számára érték, és a két szektor találkozója serkentheti a szektorok közötti valós piaci folyamatokat, ezáltal a hosszútávú és fenntartható működést.

 

Időpont: 2016. május 10.

Helyszín: Várkert Bazár

RegisztrációEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményhttps://www.facebook.com/events/1600844923572751/

 

 

A Good Impact eseményt az ERSTE Alapítvány támogatja.