Civil Impact - Blog

Ászok, királyok, Z-generáció

Ismét egy szívet melengető rendezvénnyel zárult a Civil Impact Akadémia képzésünk: november 17-én tartottuk a Mentorok Házát, ahol 12 civil szervezet mutatkozhatott be. Repültek az ászok!

Már a hetedik Civil Impact Akadémiát szervezhettük meg idén ősszel: a hat alkalmas képzés ismét arra fókuszált, hogy civil szervezetek számára kínáljunk üzleti szemléletmódú képzést, amely által képessé válnak egy piacképes üzleti portfóliót létrehozni. Az akadémia záróeseménye minden évben a Mentorok Háza, amely az év számunkra legkedvesebb, leginkább várt napja. Ezen az eseményen az akadémistáink számot adnak tudásukról és vállalati/önkormányzati mentoraik számára egy rövid pitch keretében mutatják be az elmúlt hetek során kidolgozott szolgáltatásaikat. A mentorok pedig ász és király kártyákkal értékelik a látottakat. A tét pedig nem más, mint a jövő évi nagyszabású fenntarthatósági vásáron, a Good Impacten való részvétel!

Minden évben megtiszteltetés számunkra olyan civil szervezeteket segíteni az akadémián, amelyek a mindennapokban azért küzdenek, hogy ez az ország egy jobb hely legyen. Büszkék vagyunk, erre a 12 fantasztikus emberre és szervezeteikre, mert egytől-egyig lelkiismeretesen készültek erre a napra, és olyan szívet melengető, ugyanakkor a legkomolyabb vállalati problémákra is reagáló szolgáltatásokat hoztak létre, amelyeknek egészen biztosan helyük van a piacon. Gratulálunk!

A Mentorok háza eseményen bemutatkozó nonprofit szervezetek:

Konnekt Egyesület
Appart Egyesület – MáSzínház
Miénk a Pálya Alapítvány
Élet Kis Virága Közhasznú Alapítvány
Hópárduc Falmászás Alapítvány
Fiatalok a részvételért Egyesület
JÖVŐT NEKIK IS” Alapítvány
ÖKOVÁROS-ÖKORÉGIÓ Alapítvány
Demokratikus Ifjúságért Alapítvány
A Gondolkodás Öröme Alapítvány
Bagázs Közhasznú Egyesület
Kamasztér Alapítvány!

Az elmúlt 7 év alatt már 88 civil szervezet végezte el az akadémiát, így a Civil Impactnél már láttuk 88 civil szolgáltatás bemutatását az eddigi Mentorok Háza alkalmain. De még mindig vannak újdonságok, mindig vannak olyan friss ötletek, amelyekből az aktuális trendekbe illeszkedő szolgáltatások születnek. Idén a Z-generációs munkavállalók kerültek reflektorfénybe, az ő munkahelyi beillesztésük, integrálásuk problémáira reagáltak a Good Impactre bekerülő győztes akadémisták. És hogy mik ezek a szolgáltatások? A 2024-es Good Impact Fenntarthatósági Vásáron behatóbban is megismerkedhetnek vele vállalati szakemberek.

A Civil Impact Akadémia partnerei 2023-ban vállalati oldalról:

ALTEO Nyrt., BioTechUSA, bp Hungary, dm Kft., EGIS Gyógyszergyár Zrt., Egon Zehnder, ERSTE Bank, LEGO, EXIM Zrt., EY Magyarország, MagNet Bank, Momentán Társulat, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat, Praktiker Kft., PwC Magyarország, TATA Consultancy Services, Telekom, Szerencsjáték Zrt., Unicredit Bank

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Legújabbak

Hírlevél

Civil Impact - Blog

Kapcsolódó cikkek

Fiatalok vállalatlátogatáson

Hogyan kezeljük a Z generációt a munkahelyeken?

Hogyan lehet hatékonyan együttműködni a Z generációval? Milyen elvárásokat támasztanak a fiatal munkavállalók, és hogyan lehet ezeket integrálni a vállalat kultúrájába? Képzés, innováció, munka-magánélet egyensúlya és nyílt kommunikáció – mindez kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Tovább olvasom »