Civil Impact - Blog

Daráltunk, doboltunk, festettünk a 7. Good Impacten a világjobbításért

Pörgős heteken és egy fárasztó, ugyanakkor elképesztően feltöltő napon vagyunk túl: március 9-én újra együtt lehettünk a GOOD IMPACT-en a világjobbításért leginkább tenni akaró vállalati közép- és felsővezetőkkel, HR, PR, CSR szakemberekkel, akik kipróbálhattak nyolc fantasztikus civil szolgáltatást az óbudai Lexington Loftban.

A 8 kiválasztott civil szervezettel közösen már hetek óta készültünk erre a fontos napra. Az AdniJóga Alapítvány a hétköznapi egyensúly megtalálását helyezte középpontba, az Energiaklub a jövő generációjának energiatudatos életmódját ösztönözte, a Lélekkel az Egészségért Alapítvány Sulinyugi stresszkezelést kínált a vállalatoknak, a Női váltó magazin Alapítvány a női munkavállalók jóllétéhez kapcsolódóan kínált értékes szaktudást. A Superar Zeneművészeti Program Magyarországgal a zene csapatépítő erejét tapasztalhattuk meg, a Precious Plastic Para-fitt műanyagcsökkentő projektjét értelmi sérült fiatalokkal valósítja meg, a Tűzcsiholó Egyesület élményfestése egyszerre szolgálja a cigány inklúziót és az örökbefogadott gyerekek integrációját, a Zöldövezet Társulás pedig zöld kihívásokkal szembesíti a munkavállalókat. Gratulálunk a nyolc szervezetnek a tartalmas, világjobbító projektekhez és a sikeres szerepléshez!

Az idei Good Impact vásárra közel 70 vállalati döntéshozó jött el, közöttük ott voltak például a bp, a dm, az ERSTE Bank, a PwC Magyarország, az Alteo Nyrt., az Auchan Magyarország vagy éppen az EGIS Gyógyszergyár vezetői. A rendezvényen több mint 30 civil-vállalati együttműködés született.

Köszönjük mindenkinek, aki eljött és nyitottságával, kedvességével hozzájárult az esemény jó hangulatához! Öröm volt látni a mosolygós, olykor meghatódott arcokat, a mindennapi mókuskerékből kiszakadó résztvevőket, ahogy önfeledten zenélnek, átszellemülten festenek, vagy kisimultan relaxálnak. 😊

Köszönjük szépen fő támogatóinknak, az Erste Banknak, a bp-nek és az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nek, hogy évek óta velünk vannak!

Csapatépítő zenélés a Superarral
Jóllét kihívás az AdniJógával
Irodazöldítés a Zöldövezet Társulással

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Legújabbak

Hírlevél

Civil Impact - Blog

Kapcsolódó cikkek

Fiatalok vállalatlátogatáson

Hogyan kezeljük a Z generációt a munkahelyeken?

Hogyan lehet hatékonyan együttműködni a Z generációval? Milyen elvárásokat támasztanak a fiatal munkavállalók, és hogyan lehet ezeket integrálni a vállalat kultúrájába? Képzés, innováció, munka-magánélet egyensúlya és nyílt kommunikáció – mindez kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Tovább olvasom »