Civil Impact - Blog

Hatékonyságnövelő beruházás a BAU-MOBIL-TRANS Kft.-nél

A BAU-MOBIL-TRANS Kft. projektje során eszközbeszerzést, megújuló energia telepítését, gépkezelői képzést is megvalósított. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz-1.2.1-21 pályázati konstrukció keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 305,65 millió Forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el a 436,64 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű géppark jött létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik.

A BAU-MOBIL-TRANS Kft. 1998 óta foglalkozik többek között területelőkészítéssel, mélyépítéssel és vasútépítéssel. Jelen projekt célja a felsorolt tevékenységek – főleg a vasútépítés – hatékonyabb és modernebb elvégzése új munkagépek segítségével.

A vállalkozás a GINOP Plusz-1.2.1-21 konstrukció keretében 8 db munkagép beszerzésére nyert el támogatást – 6 db KOBELCO SK230SR és 2 db KOBELCO SK260 kotrógép –, amelyekkel több megrendelést tud elvégezni. A projekt további részét képezte egy 5 kW teljesítményű hőszivattyú telepítése is. A megújuló energia a cég telephelyének fűtési energia igényét szolgálja, ezzel is csökkentve költségeket. A projekt egy 1 fő részére szóló gépkezelői képzést is tartalmazott.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a cég 305,65 millió Forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert el a 436,64 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként egy modern, magas szintű géppark jött létre a cégnél, amihez egy költséghatékonyabb működés és képzettebb humánerőforrás tőke kapcsolódik. A beruházástól 10-15%-os árbevétel növekedés várható a BAU-MOBIL-TRANS Kft-nél. A fejlesztés a cég bárándi telephelyén valósult meg.

A beruházás tervezett megvalósítása 2023.10.30-ig tartott. A projektről bővebb információt a www.bau-mobil-trans.hu oldalon olvashatnak.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Legújabbak

Hírlevél

Civil Impact - Blog

Kapcsolódó cikkek

Fiatalok vállalatlátogatáson

Hogyan kezeljük a Z generációt a munkahelyeken?

Hogyan lehet hatékonyan együttműködni a Z generációval? Milyen elvárásokat támasztanak a fiatal munkavállalók, és hogyan lehet ezeket integrálni a vállalat kultúrájába? Képzés, innováció, munka-magánélet egyensúlya és nyílt kommunikáció – mindez kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Tovább olvasom »