Civil Impact - Blog

Már a XV. kerületben is képzünk civil vezetőket

Lezárult a Civil Üzleti Iskola Tizenötödik kerületi programja, így már Budapest 2 kerületében is képeztünk civil szervezeteket a vállalatokkal való együttműködésre.

Óbuda-Békásmegyer után Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzata is elindította a civil-vállalati-önkormányzati kapcsolatokat és a helyi fenntarthatósági törekvéseket erősíteni hivatott programsorozatot. Projektgazdaként ezúttal 22 nonprofit szervezettel találkozhattunk hétről hétre, akik nyitottak voltak arra, hogy fejlesszék magukat és a vállalati szférának nyújtott szolgáltatásaikat. A nonprofitok fejlődését pedig 14, helyben is működő vállalat és szakemberei támogatták, akik hisznek a civil szaktudás erejében, és örömmel mutatták meg a tevékenységükben azokat a pontokat, melyhez jól és hatékonyan egy civil szervezet is kapcsolódni tud.

A sikerrel megvalósított programsorozat vállalati együttműködői a dm drogerie markt Magyarország Kft., az Origo Studios Budapest, az AsiaCenter Kft. – Strabag, a Siemens Energy Kft., az Ernst&Young Tanácsadó Kft. (EY Hungary), a PricewaterhouseCoopers Magyarország Kft. (PwC Hungary), az Erste Bank Hungary Zrt., a Praktiker Magyarország Kft., a Budapesti Kereskedelmi És Iparkamara, az Ampervadász Kft., a CPI Hungary Kft., a DPD Hungary Kft., a thyssenkrupp Materials Hungary Zrt., a Magyar Telekom és a JYSK Magyarország voltak.

A program eredményeként megszületett a 15. kerület első civil szolgáltatási portfóliója, melyben tizennégy nonprofit szervezet kínál üzleti szolgáltatást vállalatok számára.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Legújabbak

Hírlevél

Civil Impact - Blog

Kapcsolódó cikkek

Fiatalok vállalatlátogatáson

Hogyan kezeljük a Z generációt a munkahelyeken?

Hogyan lehet hatékonyan együttműködni a Z generációval? Milyen elvárásokat támasztanak a fiatal munkavállalók, és hogyan lehet ezeket integrálni a vállalat kultúrájába? Képzés, innováció, munka-magánélet egyensúlya és nyílt kommunikáció – mindez kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Tovább olvasom »