Civil Impact - Blog

Z GENERÁCIÓ, ESG, ZERO WASTE A FENNTARTHATÓSÁGI SLÁGERTÉMÁK

A Z generációs pályakezdők megtartása, a munkatársak mentális fejlesztése, illetve a környezet hulladékmentesítése került idén a cégek fenntarthatósági fókuszába. Ez derült ki a nyolcadik alkalommal megtartott Good Impact vásáron, ahol nyolc civil szervezet szolgáltatását próbálhatták ki és vásárolhatták meg vállalatvezetők.

A nyolc civil szervezet közül a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány a fiatal munkavállalók integrálásához nyújtott szolgáltatást, a homoludens.hu Egyesület a játék stresszoldó hatását hangsúlyozta, a Humusz Szövetség zöld edukációval segíti a vállalatok hulladékmentesítését, a Kamasztér Alapítvány a Z generációs dolgozók jóllétéhez kapcsolódóan kínált értékes szaktudást. A Konnekt Egyesülettel a pályakezdőkben rejlő lehetőségeket lehetett felszabadítani, a Mars Autistákért Alapítvánnyal az autizmussal élők helyzetét tapasztalhatták meg, a Mazsola Kuckó Alapítvány a beteg gyerekeket nevelő szülők megküzdési stratégiáit csatornázta át vállalati közegbe, a Varázsműhely Művészeti Alapítvány pedig a gyerekek művészeti nevelést szolgáló projektjét mutatta be.

Az idei Good Impact vásárra több mint 50 vállalati döntéshozó ment el, közöttük ott voltak például a bp, a dm, az Erste, a PwC, az Alteo és a Magnet Bank felsővezetői. A rendezvényen 41 civil-vállalati együttműködés született.

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Legújabbak

Hírlevél

Civil Impact - Blog

Kapcsolódó cikkek

Fiatalok vállalatlátogatáson

Hogyan kezeljük a Z generációt a munkahelyeken?

Hogyan lehet hatékonyan együttműködni a Z generációval? Milyen elvárásokat támasztanak a fiatal munkavállalók, és hogyan lehet ezeket integrálni a vállalat kultúrájába? Képzés, innováció, munka-magánélet egyensúlya és nyílt kommunikáció – mindez kulcsfontosságú a sikeres együttműködéshez.

Tovább olvasom »