Good Impact

Az ország legmenőbb fenntarthatósági eseménye

Regisztrálj most a Good Impactre, hogy vállalatod megtalálja nonprofit partnerét!

Időpont: 2024. március 21.  9-13 óra

Helyszín: Symbol Budapest, 1036 Budapest, Bécsi út 56.

Mi az a Good Impact?

A GOOD IMPACT az ország egyetlen olyan exkluzív eseménye, üzleti seregszemléje, ahol vállalati vezetők hiánypótló nonprofit üzleti szolgáltatásokat vásárolhatnak. A Good Impact platformot teremt a for-profit és a nonprofit szektor találkozására és együttműködésére, ahol a társadalmi szervezetek megmutatják a bennük rejlő piaci értékeket, lehetőségeket, és valós üzletet alakítanak ki a vállalatokkal. A Good Impact egy fenntarthatósági piactér, ahol nyolc civil szervezet nyolc szolgáltatása mutatkozik be különleges showroomokban öt érzékszervre ható módon.

A nonprofit szolgáltatásokról

A szolgáltatások egytől egyig a vállalati működésbe illeszthetők, adaptálhatók és vállalati problémákra adnak egyedi válaszokat. A civil szolgáltatások megvalósításával a cégek nem csak értéket teremtenek vállalati környezetükben, hanem jót is tesznek, hiszen olyan nonprofit missziókat is segítenek, melyek társadalmunk, környezetünk fenntarthatóságát támogatják. Az öt érzékszervre ható különleges piactéren minőségi civil kapcsolatokat, üzleti lehetőségeket, érzékeny vagy éppen szórakoztató bemutatókat, jó energiákat kaphatnak a résztvevők. A szolgáltatások a helyszínen egységesen 350.000 forintért megvásárolhatók.

8 nonprofit szervezet

8 innovatív szolgáltatás

8 showroom

Élmény neked, felelős üzlet és fejlődés a vállalatnak

Keresed az új eszközöket a munkavállalók elköteleződésének erősítéséhez?
Hogyan lehet új típusú megoldással erősíteni és építeni az employer brandet?
Szükség lenne a befogadó szemlélet kialakításának támogatására?
Milyen eszközökkel lehet támogatni a vállalati változásokat és hogyan lesznek reziliensebbek a munkavállók?

Igazi céges kihívások, kérdések, amelyekre válaszokat adunk Magyarország egyik legmenőbb fenntarthatósági eseményén és üzleti találkozóján, a Good Impacten. Az rendezvényen több mint 50 vállalati vezető, CSR, HR, PR és kommunikációs vezető, döntéshozó vesz részt, akik elsőkézből tekinthetik meg az idei év legizgalmasabb, leginnovatívabb nyolc nonprofit szolgáltatását.


Good Impact rendezvény céges kézfogás
Good Impact rendezvény civilek és cégek körben ülnek

Pályázat nonprofit szervezeteknek

A rendezvényen való bemutatkozás lehetőségét a civil szervezetek pályázat útján nyerhetik el. A pályázat tartalmaz egy írásos bemutatkozást, a megvételre kínált szolgáltatásuk leírását és a módszert, amellyel ezt a szolgáltatást prezentálnák vállalati döntéshozók számára.

Olyan szervezetek jelentkezését várjuk, akik nyitottak vállalatokkal való együttműködésre és szeretnék vállalatoknak szóló szolgáltatásaikat bemutatni és megvételre kínálni. Cél a for-profit és nonprofit szektor üzleti együttműködéseinek előmozdítása, az egymásban rejlő partnerség lehetőségek és a nonprofit szervezeteknél lévő tudás bemutatása.

A 2024-es Good Impactre  január 7-éig lehetett pályázni.

 

Főtámogatóink:

Támogatóink:


A 2024-es Good Impacten résztvevő nonprofit szervezetek