Rólunk

A szektorok közötti üzleti együttműködést és párbeszédet segítjük.

Felelős partnerségek, jövőálló, sikeres üzleti megoldások

A Civil Impactnél azon dolgozunk, hogy a különböző szektorok megtalálják az üzleti lehetőséget egymásban. Partnerségeket hozunk létre, felelős, etikus, fenntartható üzleti együttműködéseket a for-profit, nonprofit, állami és önkormányzati szektor szereplői között.

Abban hiszünk, hogy a különböző szektorok együttműködéseiben minden fél győztes pozícióba kerül, az általuk létrehozott, támogatott, megvalósított társadalmi, környezeti ügy, projekt pedig a lehető leghatékonyabban valósul meg.

A partnerségek valós előrelépést hoznak a magyarországi fenntarthatósági törekvésekben, ezért a Civil Impact olyan embereket tömörít, akik változást, fejlődést generálnak szűkebb és tágabb környezetükben, legyenek azok fenntarthatósági döntéshozók, közösségi vezetők, civil aktivisták vagy vállalati innovátorok.

civil impact csoportkép 5 fővel

Célunk.

Partnerségeket hozunk létre a különböző szektorok szereplői között. Megtaláljuk azokat az üzleti szereplőket, akik hisznek a társadalmi és környezeti befektetések erejében, és szívesen gondolkoznak olyan együttműködésekben, melyek ehhez járulnak hozzá. Olyan, a saját területükön változásra, megújulásra törekvő vezetőket kívánunk elérni, akik üzleti döntéseikben szem előtt tartják a fenntartható megoldásokat. Célunk a nonprofit ügyeket vállalati ügyekké és missziókká alakítani úgy, hogy az minden fél számára win-win helyzetet teremtsen.

Missziónk.

Megtaláljuk azokat a társadalmi és környezeti ügyeket, melyek mentén olyan partnerségek alakíthatók ki, amelyekkel hosszútávon tehetünk a fenntarthatóság megteremtéséért. Missziónk, hogy a vállalatok működésébe minél több ponton, horizontálisan beépüljön a felelős gondolkodásmód, a környezeti és társadalmi fenntarthatóság eszméje. Feladatunk, hogy a szektorok közötti kapcsolódásra felkészítsük a nonprofit szervezeteket és segítsük őket üzleti portfóliójuk kiépítésében.

Hitvallásunk.

Hisszük, hogy hosszútávon csak azok a reziliens szervezetek tudnak sikeresek lenni, akik felkészültek a jövő társadalmi, környezeti kihívásaira. Hisszük, hogy a fenntarthatóság megteremtése nem lehet egy egyszemélyes dzsungelharc eredménye. A megoldás az együttműködésben, és az egymásra épülő szaktudásban van. Abban a tudatos gondolkodásban és magatartásban, mely egy lépéssel közelebb viszi a szereplőket a jövőállósághoz. Új nézőpontok, jövőálló megoldások, tudatos és megtérülő társadalmi és környezeti befektetések – ez a Civil Impact.

0 +
Civil partner
0 +
Együttműködés
0 M
Bevétel civileknek
0 +
CSR projekt

Csapatunk

Kiss Gyöngyvér

ügyvezető

Pályafutása során több ügynökségnél dolgozott, volt szóvivő, sajtófőnök, országos kampányok stratégiai tervezője. 12 éve dolgozik a CSR piacon, a Civil Impact alapító-ügyvezetőjeként szakmai fórumok állandó szakértője. Fenntarthatósági eseményeink, képzéseink (Good Impact,Civil Akadémia) megálmodója. A civil-vállalati kapcsolatok új irányáinak egyik forradalmára. Szenvedélyes humanista, és bármilyen szituációban képes hangosan énekelni.

Kiss Gyöngyvér porté fotó 1:1

Kocsmár Tünde

senior projektmenedzser

A Civil Impact másik alapítója ügyfél oldalról érkezett, korábban dolgozott újságíróként és online kommunikációs területen is. Fő erőssége a szövegírás és a rendezvényszervezés, de a Civil Impact csapatában minden munkaterületen találkozhatnak vele az ügyfelek. Szeret hibrid megoldásokat használni és stratégiai játékokat megnyerni, bár ez utóbbit gyerekei születése óta kevésbé gyakorolja.

IMG_8893_

Mormer Csilla

vállalati kapcsolatok menedzser

A vállalati szakemberek legtöbbször a mindig mosolygós Csillával találkozhatnak csapatunk tagjai közül, aki régi motorosnak tartja magát. Dolgozott többek között pénzügyesként, projektvezetőként, értékesítőként nagyvállalatoknál. A Civil Impact akadémiája hozott fordulatot az életébe: a civil szektorba nyergelt át. Az motiválja legjobban ezen a pályán, hogy nagyon sok embernek tud közvetlenül és közvetett módon segíteni. Csilla igazi csapatjátékos: abban hisz, hogy együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Mi pedig senki mást nem ismerünk, akinek ilyen pozitív a szókészlete.

IMG_8921_

Bercsény Kinga

projektmenedzser

Közgazdászként végzett, de már akkor tudta, hogy a profitmaximalizálás helyett világmegváltó ügyeken szeretne dolgozni. Egyetemistaként kezdett önkénteskedni és egy baráti közösségből verbuválódott egyesületet vezetni, majd egy alapítvány szakmai vezetőjeként a fenntartható életmód és az önkéntesség népszerűsítésén dolgozott. Gyermekei születése után önkormányzati referensként segítette a civil szervezetek munkáját, a Civil Impactnél pedig végre óriás léptekkel haladhat a világmegváltás felé.

IMG_8877_

Fürdős Réka

projektmenedzser

Bölcsész diplomája megszerzése után, kommunikációs gyakornokként dolgozott először Gyöngyvérrel. Bumerángként tért vissza többször a Civil Impacthez. Projektvezetői és rendezvényszervezői rutinját fenntarthatósági témájú eseményeken állítjuk kihívás elé. Kedvenc civil-vállalati együttműködései egy-egy céges rendezvényen érnek révbe. Büszke baranyai, a nevetéssel töltött órák száma valószínűleg országos viszonylatban is átlag feletti. Jelenleg a rendezvények helyett kisfiával foglalatoskodik.

Fürdős Réka porté fotó 1:1

Császár Liza

projektmenedzser

Az ELTE Társadalmi tanulmányok szakán végezte alapképzését, mesterdiplomáját Közösségi és civil tanulmányok szakon szerezte. Tanult humánökológiát és képzőművészetet, élt Indonáziában és Hollandában. A civil szervezetek szakértője, a civil közösségek lelkes tagja. Irodánk zöld angyala, aki berobbantotta a környezettudatosságot a Civil Impact életébe. Pont úgy, ahogy kutyája, Zelda robbant bombát lakásukban, amíg Liza dolgozik.

Császár Liza porté fotó 1:1