Rólunk

A szektorok közötti üzleti együttműködést és párbeszédet segítjük.

Felelős partnerségek, jövőálló, sikeres üzleti megoldások

A Civil Impactnél azon dolgozunk, hogy a különböző szektorok megtalálják az üzleti lehetőséget egymásban. Partnerségeket hozunk létre, felelős, etikus, fenntartható üzleti együttműködéseket a for-profit, nonprofit, állami és önkormányzati szektor szereplői között.

Abban hiszünk, hogy a különböző szektorok együttműködéseiben minden fél győztes pozícióba kerül, az általuk létrehozott, támogatott, megvalósított társadalmi, környezeti ügy, projekt pedig a lehető leghatékonyabban valósul meg.

A partnerségek valós előrelépést hoznak a magyarországi fenntarthatósági törekvésekben, ezért a Civil Impact olyan embereket tömörít, akik változást, fejlődést generálnak szűkebb és tágabb környezetükben, legyenek azok fenntarthatósági döntéshozók, közösségi vezetők, civil aktivisták vagy vállalati innovátorok.

Civil Impact csoportkép

Célunk.

Partnerségeket hozunk létre a különböző szektorok szereplői között. Megtaláljuk azokat az üzleti szereplőket, akik hisznek a társadalmi és környezeti befektetések erejében, és szívesen gondolkoznak olyan együttműködésekben, melyek ehhez járulnak hozzá. Olyan, a saját területükön változásra, megújulásra törekvő vezetőket kívánunk elérni, akik üzleti döntéseikben szem előtt tartják a fenntartható megoldásokat. Célunk a nonprofit ügyeket vállalati ügyekké és missziókká alakítani úgy, hogy az minden fél számára win-win helyzetet teremtsen.

Missziónk.

Megtaláljuk azokat a társadalmi és környezeti ügyeket, melyek mentén olyan partnerségek alakíthatók ki, amelyekkel hosszútávon tehetünk a fenntarthatóság megteremtéséért. Missziónk, hogy a vállalatok működésébe minél több ponton, horizontálisan beépüljön a felelős gondolkodásmód, a környezeti és társadalmi fenntarthatóság eszméje. Feladatunk, hogy a szektorok közötti kapcsolódásra felkészítsük a nonprofit szervezeteket és segítsük őket üzleti portfóliójuk kiépítésében.

Hitvallásunk.

Hisszük, hogy hosszútávon csak azok a reziliens szervezetek tudnak sikeresek lenni, akik felkészültek a jövő társadalmi, környezeti kihívásaira. Hisszük, hogy a fenntarthatóság megteremtése nem lehet egy egyszemélyes dzsungelharc eredménye. A megoldás az együttműködésben, és az egymásra épülő szaktudásban van. Abban a tudatos gondolkodásban és magatartásban, mely egy lépéssel közelebb viszi a szereplőket a jövőállósághoz. Új nézőpontok, jövőálló megoldások, tudatos és megtérülő társadalmi és környezeti befektetések – ez a Civil Impact.

Civil partner
0 +
Együttműködés
0 +
Bevétel civileknek
0 M
CSR projekt
0 +

Csapatunk

Kiss Gyöngyvér

ügyvezető

Pályafutása során több ügynökségnél dolgozott, volt szóvivő, sajtófőnök, országos kampányok stratégiai tervezője. 12 éve dolgozik a CSR piacon, a Civil Impact alapító-ügyvezetőjeként szakmai fórumok állandó szakértője. Fenntarthatósági eseményeink, képzéseink (Good Impact,Civil Akadémia) megálmodója. A civil-vállalati kapcsolatok új irányáinak egyik forradalmára. Szenvedélyes humanista, és bármilyen szituációban képes hangosan énekelni.

Kiss Gyöngyvér porté fotó 1:1

Kocsmár Tünde

senior projektmenedzser

A Civil Impact másik alapítója ügyfél oldalról érkezett, korábban dolgozott újságíróként és online kommunikációs területen is. Fő erőssége a szövegírás és a rendezvényszervezés, de a Civil Impact csapatában minden munkaterületen találkozhatnak vele az ügyfelek. Szeret hibrid megoldásokat használni és stratégiai játékokat megnyerni, bár ez utóbbit gyerekei születése óta kevésbé gyakorolja.

IMG_8893_

Mormer Csilla

vállalati kapcsolatok menedzser

A vállalati szakemberek legtöbbször a mindig mosolygós Csillával találkozhatnak csapatunk tagjai közül, aki régi motorosnak tartja magát. Dolgozott többek között pénzügyesként, projektvezetőként, értékesítőként nagyvállalatoknál. A Civil Impact akadémiája hozott fordulatot az életébe: a civil szektorba nyergelt át. Az motiválja legjobban ezen a pályán, hogy nagyon sok embernek tud közvetlenül és közvetett módon segíteni. Csilla igazi csapatjátékos: abban hisz, hogy együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Mi pedig senki mást nem ismerünk, akinek ilyen pozitív a szókészlete.

IMG_8921_

Bercsény Kinga

projektmenedzser

Közgazdászként végzett, de már akkor tudta, hogy a profitmaximalizálás helyett világmegváltó ügyeken szeretne dolgozni. Egyetemistaként kezdett önkénteskedni és egy baráti közösségből verbuválódott egyesületet vezetni, majd egy alapítvány szakmai vezetőjeként a fenntartható életmód és az önkéntesség népszerűsítésén dolgozott. Gyermekei születése után önkormányzati referensként segítette a civil szervezetek munkáját, a Civil Impactnél pedig végre óriás léptekkel haladhat a világmegváltás felé.

IMG_8877_

Fürdős Réka

projektmenedzser

Bölcsész diplomája megszerzése után, kommunikációs gyakornokként dolgozott először Gyöngyvérrel. Bumerángként tért vissza többször a Civil Impacthez. Projektvezetői és rendezvényszervezői rutinját fenntarthatósági témájú eseményeken állítjuk kihívás elé. Kedvenc civil-vállalati együttműködései egy-egy céges rendezvényen érnek révbe. Büszke baranyai, a nevetéssel töltött órák száma valószínűleg országos viszonylatban is átlag feletti. Jelenleg a rendezvények helyett kisfiával foglalatoskodik.

Fürdős Réka porté fotó 1:1

Császár Liza

projektmenedzser

Az ELTE Társadalmi tanulmányok szakán végezte alapképzését, mesterdiplomáját Közösségi és civil tanulmányok szakon szerezte. Tanult humánökológiát és képzőművészetet, élt Indonáziában és Hollandában. A civil szervezetek szakértője, a civil közösségek lelkes tagja. Irodánk zöld angyala, aki berobbantotta a környezettudatosságot a Civil Impact életébe. Pont úgy, ahogy kutyája, Zelda robbant bombát lakásukban, amíg Liza dolgozik.

Császár Liza porté fotó 1:1