Támogass!

Együtt a fenntartható és versenyképes nonprofit szektor fejlesztésért

Dolgozz velünk, valósítsd meg fenntarthatósági / CSR / employer branding törekvéseidet és ezzel már támogattad is munkánkat!

Ha minket választasz, akkor amellett, hogy minőségi szolgáltatást kapsz:
  • Támogatod a for-profit és nonprofit szektor közötti együttműködéseket, hiszen bevételeinket ezen partnerségek fejlesztésére fordítjuk.
  • Támogatod a nonprofit szervezetek fejlődését és fejlesztését, hiszen bevételeinkből a Civil Impact Akadémia keretében és ingyenes tanácsadásokkal segítjük a nonprofit szektor üzleti felkészültségének növelését és reziliensebbé válását.
  • Közvetve a velünk kapcsolatban álló nonprofit szervezetek misszióját is támogatod.
Támogass oldal montázs kép. (gyerekek, idős ember, föld)

Legyél rendezvényeink támogatója!

Civil Impact Akadémia

A hat alkalmas képzéssorozatunk egy mentorprogrammal kiegészülve innovatív nonprofit szervezeteknek szól. Célunk, hogy a nonprofit szektor professzionális alapokon működő szolgáltatásokat, társadalmi befektetési programokat tudjon nyújtani a for-profit szektor képviselői számára. Akár pénzügyi támogatásoddal, akár szakmai tudásoddal járulnál hozzá a civil szervezetek fejlesztéséhez, a Civil Impact Akadémia erre tökéletes lehetőség. A támogatásról vállalatok számára adóigazolást állítunk ki.

Good Impact

Fontos számodra, hogy egyre több civil-vállalati együttműködés valósuljon meg, ezáltal egy környezetileg és társadalmilag fenntarthatóbb világban éljünk? Az elmúlt években számtalan emlékezetes pillanatot okozott neked a Good Impact? Szeretnél kiemelt figyelmet kapni az üzleti szektor képviselői előtt? Támogasd a Good Impact Fenntarthatósági Vásárt tárgyi/szolgáltatásbeli vagy anyagi szponzorációval, hogy idén most a Te vállalatod támogatásával válhasson az ország legmenőbb fenntarthatósági eseményévé! A támogatásról vállalatok számára adóigazolást állítunk ki.

A 2024-as Good Impact támogatási kategóriái

Főtámogatóink

Támogatóink