Good Impact

Fontos számodra, hogy egyre több civil-vállalati együttműködés valósuljon meg, ezáltal egy környezetileg és társadalmilag fenntarthatóbb világban éljünk? Az elmúlt években számtalan emlékezetes pillanatot okozott neked a Good Impact? Szeretnél kiemelt figyelmet kapni az üzleti szektor képviselői előtt? Támogasd a Good Impact Fenntarthatósági Vásárt tárgyi/szolgáltatásbeli vagy anyagi szponzorációval, hogy idén most a Te vállalatod támogatásával válhasson az ország legmenőbb fenntarthatósági eseményévé! A támogatásról vállalatok számára adóigazolást állítunk ki.

300 000Ft
Elért
1
Támogató
2 000 000Ft
Cél

Mekkora összegre gondoltál? Gondoskodunk arról, hogy támogatásod közvetlenül az általad kiválasztott cél támogatására irányuljon.

Ft
Kinek lehetünk ma hálásak?
Ezeket az információt soha nem osztjuk meg senkivel. Kizárólag az oldal alján tesszük közzé neved/cégnevet és támogatásod értékét. Amennyiben nem szeretnél nyílvánosan szerepelni, úgy kattints a "Névtelenül szeretnék adományozni" gombra, miután kitöltötted a mezőket. Adományod ugyan megjelenik majd oldalunkon, de a neved inkognitóban marad.
Személyes adatok

Kérjük, hogy az alábbi címre utald át, az általad kiválasztott összeget:

  • Civil Impact Nonprofit Közhasznú Kft.
  • Bankszámlaszám: ERSTE BANK - 11600006-00000000-73731395
  • Közlemény: támogatás
Feltételek

Adományok összege: 50 000Ft